VG Visie > Advertentie Zomereditie 2023

June 19, 2023 350 keer bekeken

BDB is de persoonlijke dienstverlener die algemeneen specifieke bouwkostendata levert die is afgestemd op de behoefte van de klant. Al 75 jaar is BDB hét onafhankelijke kennisinstituut op het gebied van bouw(kosten)data.

VG Visie, Zomereditie 2023, Wonen & Zorgvastgoed, 25-05-2023
Al 75 jaar staat BDB te boek als hét kennisinstituut op het gebied van bouwkostendata. BDB is gespecialiseerd in het onderzoeken, monitoren, beheren en onderhouden van bouw(kosten)data ten behoeve van de  woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg- en waterbouwsector. Het kennisinstituut voorziet haar klanten van betrouwbare en actuele informatie op het gebied van bouw(kosten)data en kostenontwikkelingen voor het onderbouwen van financiële vraagstukken. Daarnaast geeft BDB strategisch advies rondom vraagstellingen over data en indexering. En dat alles al sinds 1946.

Zo geven de BDB Gedetailleerde Indexen u dit inzicht op gedetailleerd niveau (Elementcluster, STABU-Hoofdstuk en Productgroep) ter ondersteuning van budgetering, inkoop, aanbesteding en uitvoering. Kortom in de volledige cashflow van uw project in zowel het verleden, het heden als de toekomst.

Klik hier om de advertentie te lezen.

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings