Over BDB

BDB is een persoonlijke dienstverlener die algemene en specifieke bouw(kosten)data levert, afgestemd op de behoefte van de klant. Onze dienstverlening is actueel, betrouwbaar, op maat, persoonlijk en toekomstgericht.

 

Bouwprojecten in de Nederlandse bouwsector worden steeds complexer, integraler en langlopender, waardoor de financiële belangen ook groter worden. BDB is binnen deze bouwwereld een kenniscentrum op gebied van bouw(kosten)data en biedt oplossingen voor alle vraagstukken.

Het is de missie van BDB om klanten de beste oplossing voor hun vraagstuk te bieden door op een persoonlijke manier de data af te stemmen op hun behoeften. Uw informatiebehoefte is tenslotte sterk afhankelijk van uw bouwvraagstuk. 

Onze bouw(kosten)data stellen wij samen op basis van informatie vanuit de markt. Enkele belangrijke informatiebronnen zijn Centraal Planbureau (CPB), Economisch Instituut Bouwnijverheid (EIB), Centraal Bureau voor Statistiek (CBS), brancheverenigingen, vakbonden, uitvoerende partijen, onderaannemers en leveranciers. De data actualiseren wij iedere maand en kwartaal.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren welke data of indexcijfers goed aansluiten op uw informatiebehoefte.

 

Ons team staat voor u klaar

      Ted Peek Dick Lemans Peter Petter Floris van Rooijen   Flora Bastiaans
      Danny Hidding Lars Berns Jolanda ten Westenend Mitchel Tiemessen

               

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings