VG Visie > Bouwen is vooruitzien

June 19, 2023 405 keer bekeken

Wat zijn de actuele prijsontwikkelingen van grondstoffen, materialen en lonen in de bouw? Wat is de impact van die prijsgevoelige componenten op een project? En hoe ga je daar als ontwikkelaar of opdrachtgever het beste mee om?

VG Visie, Zomereditie 2023, Werken & Logostiek, 25-05-2023
Ted Peek, Directeur Commercie & Innovatie geeft antwoord op deze vragen. Hij staat aan het roer van BDB Bouw(kosten)data: het onafhankelijke kennisinstituut op het gebied van bouwkostendata en -ontwikkelingen, waarop de Nederlandse bouwwereld haar aanbestedingen, contracten, beslissingen en strategieën baseert.

Al 75 jaar staat BDB te boek als hét kennisinstituut op het gebied van bouwkostendata. BDB is gespecialiseerd in het onderzoeken, monitoren, beheren en onderhouden van bouw(kosten)data ten behoeve van de  woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg- en waterbouwsector. Het kennisinstituut voorziet haar klanten van betrouwbare en actuele informatie op het gebied van bouw(kosten)data en kostenontwikkelingen voor het onderbouwen van financiële vraagstukken. Daarnaast geeft BDB strategisch advies rondom vraagstellingen over data en indexering. En dat alles al sinds 1946.

Klik hier om het gehele artikel te lezen.

 

 

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings