VG Visie > Advertentie Zomereditie 2024

June 12, 2024 87 keer bekeken

BDB is meer dan 75 jaar is hét onafhankelijke kennisinstituut op het gebied van bouw(kosten)data, dat de markt voorziet van betrouwbare. actuele informatie om grip te krijgen op de financiële risico's en om discussies tussen samenwerkingspartners te voorkomen. Met BDB kunt u met vertrouwen bouwen!

VG Visie, Zomereditie 2024, Wonen & Zorgvastgoed, 11-06-2024
Al 75 jaar staat BDB te boek als hét kennisinstituut op het gebied van bouwkostendata. BDB is gespecialiseerd in het onderzoeken, monitoren, beheren en onderhouden van bouw(kosten)data ten behoeve van de  woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg- en waterbouwsector. Het kennisinstituut voorziet haar klanten van betrouwbare en actuele informatie op het gebied van bouw(kosten)data en kostenontwikkelingen voor het onderbouwen van financiële vraagstukken. Daarnaast geeft BDB strategisch advies rondom vraagstellingen over data en indexering. En dat alles al sinds 1946.

Onze Gedetailleerde Indexen geven u dit inzicht op gedetailleerd niveau (Elementcluster, STABU-Hoofdstuk en Productgroep) ter ondersteuning van budgettering, inkoop, aanbesteding en uitvoering. Kortom in de volledige cashflow van uw project in zowel het verleden, het heden als de toekomst. Ook kunt u hiermee al uw self service BDB Projectindexen mee vorm geven.

Onze Parametrische Elementen geven u dit inzicht voor de bouwkosten en de uitstoot van stikstof (NOx) en koolstofdioxide (CO2: operationeel en embodied) van bouwmethodieken en -elementen ter ondersteuning van integrale afwegingen binnen uw projecten.

Klik hier om de advertentie te lezen.

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings